Ketika Kamu Menangis, Ketika Kamu Disakiti, Ketika Kamu Tak Kuat Lagi, Ketika Doamu Seakan Tak Terjawab...Percayalah Dan Yakinlah Olehmu Bahawa ALLAH Menghampirimu Saat Itu...

Monday, November 05, 2012

DINNER SKPP18(1) @ Maya Hotel Kuala Lumpur

Dinner ni dah lepas...2 November 2012...Baru nak upload gambo...

Bergambar di red carpet

Possing ala2 manja...kononnnn

Gaya bebas yang tak berapa bebas..hik3..malu2 kucing...
Makan di meja VIP gituuu...

Apa yang penting kitorang dapat 3 hadiah cabutan bertuah tau...memang bertuah sangatlah malam tu...nak2 nombor i lerr...
13...my hubby la yang pilih nombor 13 tu...memang bertuah sungguhlah tangan dia malam tuu....



Check Up 5 Bulan

Assalamualaikum Nazhan n Amani,

Hari ni ummi g check up baby...nurse kata perut ummi kecik, dia x puas hati. Nurse suruh ummi jumpe doktor. Lepas nurse check tekanan darah n jantung baby, ummi pun pergila jumpa doktor. Kena scan lagi...Tapi kali ni ummi suka sebab doktor kali ni doktor sudi nak cari jantina baby...Cari punya cari, doktor kata 'baby Boy'. Dalam hati ummi, Alhamdulillah...syukur yang amat sangat...Harap2 bila baby keluar nanti betul2 lah baby boy..Moga Allah makbulkan doa ummi, abi, tokwan n opah masa di Makkah..juga doa2 tokbah n maktok serta sedara mara yang lain...amin...Doktor kata, baby ok, x kecik pun, membesar dengan sihat selari dengan umur dia 5 bulan dan sangat aktif masa scan tadi...Alhamdulillah....

Memang style perut ummi yang kecik..hihi...macam ummi pegnen Nazhan n Amani jugalah, perut ummi bukannye beso mana pun...kawan2 yang x tahu ummi pregnen, memang x akan tahu ummi pregnen...hihi....Ummi syukur sangat diberi perut yang kecik masa pegnen...x perlulah ummi beria-ia nak cari baju pregnen yang besau2...ekekek...

Apepun, ini satu berita gumbira buat ummi n abi...Abi yang paling gembira...ummi tahu, abi memang mengharapkan baby boy...Moga2 dengan kelahiran baby boy ni nanti, akan menceriakan lagi hidup ummi n abi...walaupun tanpamu Muhammad Syamil Nazhan...Moga2 wajah baby ini betul2 sama dengan wajahmu sayang.....

Ummi rindu kamu sangat-sangat...Ummi juga sayang Sufi Amani sangat-sangat...!

LOVE U MUHAMMAD SYAMIL NAZHAN
LOVE U SUFI AMANI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:::Pelawat dari Syurga:::

:::Penyeri Hidup Kami:::