Ketika Kamu Menangis, Ketika Kamu Disakiti, Ketika Kamu Tak Kuat Lagi, Ketika Doamu Seakan Tak Terjawab...Percayalah Dan Yakinlah Olehmu Bahawa ALLAH Menghampirimu Saat Itu...

Saturday, October 08, 2011

CeloTeH peTanG SaBtu...

Memangla org nampak mula2 cam susah je nak menyusukan anak..nak beli pam lah..nak beli storage bottles lah..nak beli storage bottle bukan leh beli sikit2 kene beli banyak...dah banyak ebm nak tambah peti ais plak..nak ebm tahan 6 bulan nak kene beli deep freezer...itulah pengorbanan ibubapa sebenarnya klo nak yg TERBAIK utk ank..alahhh melabur pada awal2 tu je..pastu x perlu kuarkan duit lg..klo kasi anak susu FM tiap2 bulan nak kene beli susu dia.klo anak tu minum susu FM setakat 2 tahun je x pe..klo dah sampai 6-7 tahun masih duk mintak botol lg...x ke haru namanya?Susuibu ibu mmg dah TERBAIK..x yah duk nafikan lg..bukan saja terbaik..mmg menjimatkan bukan saja jimat wang,jimat tenaga,jimat masa..jimat segala2lah.Mlabur utk permulaan je..anak seterusnya dah x yah beli dah pam ke,peti ais ke...kan jimat tu...katala beli pam n susu tu dalam RM2k..klo beli susu FM tu dlm masa 7 tahun...korang darapla sendiri...fikir2kan ape yg TERBAIK utk anak dan juga kita...zaman skrg segalanya perlukan wang..tp masih ada benda yg x perlukan wang...SUSUIBU lahhhh jwapannya..^^\/

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:::Pelawat dari Syurga:::

:::Penyeri Hidup Kami:::